Često postavljena pitanja | Zeleni Sokovi Nemet Skip to main content

Često postavljena pitanja

Često postavljana pitanja

 

Kada zeleni sok od žita počinje delovati?

Najraniji vidljivi efekat može se očekivati nakon dve nedelje redovne konzumacije. Ovo naravno zavisi od same osobe i njegovog zdravstvenog stanja.

Za šta je dobar zeleni sok od žita?

Radi se o multifunkcionalnom proizvodu koji može da ispolji više efekata:

  • daje energiju i povećava koncentraciju
  • podiže imunološki sistem, popravlja krvnu sliku
  • pomaže kod obnavljanja krvi
  • čini zidove krvnih sudova elastičnijim
  • smanjuje upale
  • pomaže u ublažavanju alergijskih simptoma
  • ima vrlo dobar efekat na crevnu floru
  • odlična je podrška kod terapija sa lekovima u borbi protiv ozbiljnih bolesti


Šta osećam kada zeleni sok od žita deluje?

Ovaj specijalan proizvod ima mnogo pozitivnih efekata na organizam, zahvaljujući kojem organizam šalje signale nazad koji se mogu dobro protumačiti: povećana vitalnost, više energije, bolje raspoloženje, poboljšana koncentracija.

Da li mogu da kombinujem zeleni sok od žita sa drugim preparatima, lekovima i vitaminima?

Ovaj proizvod se može kombinovati sa gotovo svim preparatima. Ne ometaju ga razni lijekovi ni terapije.
Nema problem ni kod osoba sa povećanim šećerom koji koriste inzulin, niti kod osoba sa povišenim krvnim pritiskom koji koriste antihipertenzivne lekove.
Jedini preparati koji mogu predstavljati problem su razređivači krvi. Ovo je izuzetno retko i u ovom slučaju trebali biste pitati svog lekara ili farmaceuta za savet.
Nema kontraindikacija za alternativne terapije bilo kojim prirodnim preparatom.

Da li mogu da koristim zeleni sok od žita posle operacije?

Ne samo da se može koristiti nakon operacije, već se takođe veoma preporučuje.
Omogućava telu brži oporavak. Ali takođe se preporučuje uzimati ga i pre operacije, kako bismo svoje telo pripremili za operaciju, istovremeno ubrzavajući fazu oporavka.

Kome nije preporučljivo uzimanje zelenog soka od žita?

Sledećim osobama nije preporučljivo uzimati zeleni sok od žita:

Bolesnicima čiji je imuni sistem preaktivan. Oni treba da se konsultuju sa svojim lekarom.
Osobama osetljivim na žito.
Nije preporučljivo za mlađu decu od tri godine.

Kako da znamo da li je zeleni sok od originalnog proizvođača Zeleni Sokovi Nemet?

Naša pakovanja su originalna i zaštićena suvim žigom sa deklaracijom proizvoda. Na deklaraciji su odštampani svi naši podaci kao što su: proizvođač, institucija koja ga je ispitala i odobrila za promet, sastav, količina, rok trajanja, itd. Ovako obeleženi proizvod možete smatrati bezbednim za upotrebu. Naš sok od žita je visoko kvalitetni proizvod koji raspolaže sa svim adekvatnim deklaracijama, a proizveden je na Paliću pod strogo kontrolisanim uslovima.

Da li mala deca smeju da koriste zeleni sok od žita?

Ovaj proizvod je potpuno bezbedan i bez ikakvih problema mogu ga koristiti osobe različitih starosnih dobi pa i deca uzrasta od 3 godine. Sok je prošao razne vrste kliničkih ispitivanja i mogu ga koristiti i zdrave i bolesne osobe sa dozom koja je prilagođena uzrastu i potrebama organizma konzumenta. Detalje o načinu i upotrebi soka pročitajte na stranicama opisa proizvoda.

Da li je sok od spelte isto što i zeleni sok od žita?

Zeleni sok od žita jeste vrsta proizvoda koja se pravi od spelte, posebne vrste žita, međutim ta činjenica nije i jedini uslov jer ovaj proizvod ima svoj način proizvodnje, čuvanja i same upotrebe. U slučaju nepravilne upotrebe proizvod gubi svoja lekovita svojstva pa je zato potrebno držati se uputstva.

Kako se čuva zeleni sok od žita?

Zeleni sok od žita i ostali naši proizvodi čuvaju se u originalnom pakovanju i po uputstvu samog proizvoda u zamrznutom stanju bez otopljavanja do trenutka upotrebe. Pre upotrebe se izdvaja samo potrebna količina koja je neophodna za trenutnu upotrebu ili jednu terapiju.

Kako se dozira sok od zelenog žita?

Količina upotrebe zavisi od namene. Za informacije o preporučenoj dozi obratite se proizvođaču ili svom lekaru koji će vam na najbolji način objasniti i odrediti terapiju. Vrsta terapije zavisi od vrste i stepenu bolesti organizma.

Šta sadrži jedno pakovanje zelenog soka od žita?

Svi naši proizvodi u originalnom pakovanju sadrže 36 kuglica zamrznutog soka, uputstvo za upotrebu i deklaraciju istog sa neophodnim podacima o datumu proizvodnje, pakovanja i kontrolisanja od strane nadležnih organa. Proizvodi su upakovani u posebnu i originalnu kutiju koja je zaštićena posebnim žigom radi razlikovanja od lažnih, neregistrovanih, sadržajno sumnjivih i neispitanih kopija i sprečavanju zloupotrebe.

Zbog specifičnosti proizvoda, kako se vrši dostava i dopremanje zelenog soka od žita?

Dostava i dopremanje naših proizvoda, zbog svojih specifičnosti, mora se vršiti na poseban način. Proizvod se čuva zamrznut na temperaturi od -18 do -20 stepeni pa je jedini način dostavljanja do krajnjeg kupca u prenosnom frižideru. Mora se voditi posebna pažnja da se tokom transporta sam proizvod ne otopi, jer u tom slučaju dolazi do gubljenja svojstva lekovitosti.

Gde kupiti zeleni sok od žita?

Naše proizvode možete kupiti pozivom na poznate brojeve telefona centrale na Paliću ili putem maloprodajnih objekata naših distributera. Zbog vrlo specifičnih uslova čuvanja naših proizvoda (zaleđeni na temperaturi i do  -20 stepeni celzijusa) potrebno je obratiti pažnju na uslove transporta pri kupovini.